KOPSHTI FAIK KONICA

 

‘’Mjedis miqësor, komunikim i ngrohtë dhe motivim’’

Fëmijë me 4 grupe.
Mësues me arsim pedagogjik dhe anglisht.
Bahçe e vogël me ullinj, dafina, portokall, limon.
Sallë ngrënie, lodrash, koncertesh.


Mësimdhënia synon aftësimin e fëmijëve për punë të pavarur dhe zhvillimin e mendimit logjik
Argëtimi synon të kënaqë fëmijët nëpërmjet shfaqjeve teatrale të realizuara nga vetë fëmijët në sallën e koncerteve 
Kalitja fizike nëpërmjet lodrave të ndryshme 
Transporti kryhet me furgonat e shkollës “Faik Konica” sipas të gjitha rregullave të qarkullimit rrugor
Katër grupe me 10 fëmijë secili 
Një kuzhinë ngrënie
Dy dhoma lodrash
Dy dhoma fjetjeje
Një sallë e madhe për teatër & koncerte

Orari: 08:00 - 17:00 

Vendndodhja: Në qendër të Tiranës

Rruga Myslym Shyri, 20 m  para karburant Gulf